ПроизводиКлиенти и пазариУправување со квалитетПримарно произвоствоГалеријаЛокацијаКонтакт

 

 

- Пиперката е зеленчук полн со природни вредности и вредни хранливи состојки, има повеке витамин Ц од лимонот а исто така е богат и со антиоксиданти. Во ЛАРС ги отстрануваме рачките, семето и лушпата на пиперката за да се ослободи нивната природна вредност. Отстранувањето на рачките, семето и лушпата се прави рачно после печењето на пиперката кое се врши по модерен метод, но се држиме до традиционалниот рецепт. Пиперка минува процеси за добивање на различни производи од пиперка по рецепти кажани од една на друга генерација. Ние ги примениваме овие стари рецепти и свежи пиперки како би останале верни на нашиот квалитет и да ги одржиме нашите производи уникатни и хранливи.
EN   MK
следете не на: